Softwareudvikling

på højt plan!

Vores software-resumé er efterhånden ret langt. Vi har blandt andet udviklet et webshop CMS, et online madbestillingssystem, en omfattende platform med shop & showroom til Bang & Olufsen, et system til måling af medarbejdertilfredshed, en lækker app til 'styring' af en hel ø samt et automatiseret dokumentsystem til Jyske Bank.
Vi har en god blanding af nørder her på vores lille ø Koh Tao. Og vi vil vove den påstand, at kunne løse enhver udviklingsopgave vi bliver stillet - hurtigt, kompetent og billigt.
I sommeren 2017 åbner vi vores næste afdeling på Cypern, for at kunne tiltrække endnu flere udviklingstalenter og samtidig komme lidt tættere på vores Europæiske kunder.

Vores udviklingspris pr. time starter fra kr. 180,00.

Vi er ekstraordinært nørdede med ...

  • Ruby on Rails
  • React.js / React native
  • C# / .NET
  • PHP / Laravel
  • Native iOS & Android

Glade eksempler

På vores seneste software nørderi

ATS

Automated Template System

Det er ofte en stor udfordring for store virksomheder med mange medarbejdere, at holde styr ensformigheden i virksomhedens dokumentation udadtil. Men det gør vi snart noget ved!
ATS systemet sørger dels for et ensformigt outout og dels for at alle ansvarsfraskrivelser er opdateret.
Med andre ord sparer ATS dig mange timers arbejde.
ATS - a JungleCoders software joint
ATS - a JungleCoders software joint
ATS - a JungleCoders software joint
ATS - a JungleCoders software joint
Desktop app udviklet med .NET and MVVM

Vi er meget mere end

udviklere

Mange udviklingsbureauer fokuserer udelukkende på at løse opgaver så hurtigt som muligt. Det vil vi selvfølgelig også gerne, men vi har betydeligt større fokus på at løse opgaven korrekt... Derfor blander vi os meget gerne i processen fra starten, så vi kan være med til at definere rammerne bedst muligt. Vi er lige så meget tech-iværksættere som vi er softwareudviklere.

ECO OCEAN SOFTWARE

Datastyring af havets økosystem.

På Koh Tao er der stor interesse havets økomiljø. Øen lever af turister og turister kommer typisk for at dykke og se smukke koralrev.
Hundredevis af frivillige hjælper med at indsamle data og nu har de fået et lækkert stykke brugervenligt software til indtastning.
Herudover har vi bygget et alsidigt værktøj til udtræk af data med visuelle grafer, som organisationen kan bruge på alle tænkelige online og offline medier.
ECO Ocean software - a JungleCoders software joint
ECO Ocean software - a JungleCoders software joint
ECO Ocean software - a JungleCoders software joint
ECO Ocean software - a JungleCoders software joint
Web app udviklet med Ruby on Rails