Outsourcing

Få din helt egen udvikler!

Udvikling af software og hjemmesider er dyrt – særligt i Danmark. Men det er også et stort skridt at outsource sin udvikling. Udover bekymringer om kommunikation og copyright, skal der opbygges et tillidsforhold mellem parterne.
Copyright bekymringer klarer vi med brug af NDA mellem din virksomhed og JungleCoders - samt mellem JungleCoders og den eller de lokale udviklere der er sat på opgaven. Og kommunikationen er ligetil...

Udviklere hos JungleCoders

Når vi ansætter en ny udvikler har vi stor fokus på dennes engelsk kundskaber, da vi snakker forfærdeligt lidt thai. Og det har vist sig, at næsten alle vi interviewer snakker virkeligt godt engelsk, hvilket hænger naturligt sammen med at det typiske 4-årige studie på Computer Science linjen foregår på engelsk i det meste af verdenen.
Herudover er der altid mindst en af os danskere tilknyttet et projekt som supervisor. Og kommunikationen med jeres danske virksomhed foregår gennem os, medmindre I selv ønsker direkte dialog med udvikleren på engelsk.

Udover dansk og engelsk snakker vi ...

  • Ruby on Rails
  • React.js / React native
  • C# / .NET
  • PHP / Laravel
  • Native iOS & Android

Vores udviklingsprogram

Vi tilbyder 2 forskellige typer af services

Projektudvikling

Softwareudvikling af projekter med varighed på en eller flere måneder.

For danske virksomheder med behov for en eller flere fast tilknyttede udviklere er dette en optimal løsning. I får jeres egen udvikler igennem JungleCoders som udelukkende arbejder på jeres projekt. Herudover tilknyttes mindst en dansk supervisor.

Hvis ikke vi har en udvikler til rådighed, kan vi normalt finde en kvalificeret kandidat i løbet af 1-2 måneder gennem vores rekrutterings- og testproces.

Ad hoc udvikling

Småopggaver og supportopgaver til konkurrencedygtig pris.

Outsource your development with JungleCoders