Hjemmesider & Webshops

Vi elsker open source

Hvorfor? Det giver ganske enkelt bare bedst mening i langt de fleste tilfælde. Som udviklere får vi den nyeste teknologi frit og kvit uden at skulle investere vores tid hertil - og som kunde får du en hurtig og responsive hjemmeside til fordelagtig pris.
Som bonus får du fuld kontrol over hjemmesiden og lærer selv at redigere den. Vores kerneforretning er ikke uigennemsigtige modulerede løsninger - vi foretrækker at du kontakter os, hvis du har brug for nørdehjælp og ikke spørgsmål til regningen.

Joomla CMS

Vi foretrækker Joomla CMS, da det er godt struktureret og sikkerhedsopdateret samt let at lære vores kunder at styre. Wordpress er også godt - men vi er bare bedre til Joomla.

Spree Commerce

Når vi bygger webshops er det med Spree Commerce. Samme hurtige Open Source platform som Shopify er bygget på - og det giver god mening, da vores primære nørdesprog/framework i JungleCoders er Ruby On Rails.
 • Hjemmesidepris

  En standard Joomla hjemmeside koster kr. 10.000.

  Prisen inkluderer...
  • En smuk og responsive hjemmeside
  • 5-8 undersider
  • Teknisk SEO opsætning

  Eller kr. 500 pr. måned i 24 måneder.

 • Webshop pris

  En webshop med Spree Commerce er svær at give en fast pris på, da der oftest er mange ubekendte og unikke behov forbundet med udviklingen.

  Eksempelvis har nogle behov for integration med eksisterende lagerstyring eller økonomisystem, mens andre skal B2B shopping med unikke brugerroller på forskellige niveauer.

Lækre nye

Webjoints

Webshop bygget med Spree Commerce

Lidt af en opgave at skulle lave webdesign til en af de stærkeste designbrands i Danmark. Vores løsning blev en lys og lækker webshop hvor billederne taler for sig selv.

Se B&O Aarhus løsningen her

Bang & Olufsen - a JungleCoders web joint

Vi er meget mere end

udviklere

Mange udviklingsbureauer fokuserer udelukkende på at løse opgaver så hurtigt som muligt. Det vil vi selvfølgelig også gerne, men vi har betydeligt større fokus på at løse opgaven korrekt... Derfor blander vi os meget gerne i processen fra starten, så vi kan være med til at definere rammerne bedst muligt. Vi er lige så meget tech-iværksættere som vi er softwareudviklere.

Koh Tao Divers

Da ejerne af denne dykkerskole kom og bad om en fed visuel hjemmeside og gav os 'næsten' frie hænder til designet, kom der en yderst smuk løsning med fokus på video og flotte fotos ud af det.

Er du enig?

Koh Tao Divers - a JungleCoders web joint

Og et par stykker mere

Perfect View Pool Villa - a JungleCoders web joint

Perfect View Pool Villa

En luksuriøs hjemmeside til en seriøs luksusvilla
Center for ADHD website by JungleCoders

Center for ADHD

Farverig men stilfuld løsning
CG Softdrinks - a JungleCoders web joint

CG Softdrinks

Specialøl smager bedre velserveret!
EPJ Design - a JungleCoders web joint

EPJ Design

Simpel men elegant webshop løsning